SLÁNSKÉ NOVINY

365 dní do zahájení Letních olympijských her v Londýně

2011-07-26 18:03:00, - redakce

Cestovní kancelář SLAN tour, s.r.o. zahájila prodej zájezdů na Letní olympijské hry v Londýně již 15. března 2011.  První rezervaci zájezdu obdržela CK již 10 minut po zahájení prodeje.  SLAN tour nabízí jak letecké zájezdy, tak i zájezdy autokarové. Zatím mírně větší zájem registrujeme o letecké zájezdy.

Cca po 4 měsících prodeje je prodáno přes 50%  přiděleného počtu vstupenek. Největší zájem je o zájezdy na atletiku, plavání, gymnastiku a tenis. U těchto sportů je řada soutěžních dní již zcela vyprodána.

Zatím relativně dostatek je vstupenek na naše další potenciálně medialové sporty - veslování a vodní slalom, kde byl očekáván větší zájem českých sportovních fanoušků.

Na začátku července byl menší počet vstupenek nabídnut i do samostatného prodeje. Tyto vstupenky byly během několika dní vyprodány.  Vzhledem k tomu, že v současné době je kritický nedostatek vstupenek na řadu soutěží a jejich dosažitelnost (= přidělení dalších vstupenek organizačním výborem LOH) je velmi obtížná, neplánujeme CK SLAN tour v nejbližších měsících další prodej samostatných vstupenek.

Více o nabídce zájezdů na LOH 2012: www.londyn-2012.info

  (dle podkladů tiskové zprávy  CK SLAN tour z 26.7.2011)