SLÁNSKÉ NOVINY

Cesta na olympiádu do Ria začíná ve Slaném

2015-08-04 20:19:28, - redakce

Do zahájení Letních olympijských her RIO 2016 zbývá přesně 365 dní.

Cestovní kancelář SLAN tour, na základě smlouvy o prodeji vstupenek s Českým olympijským výborem, zajišťuje prodej zájezdů a vstupenek na Letní olympijské  hry 2016 v Rio de Janeiru.
Většina leteckých zájezdů předpokládá 4 až 10 noclehů v místě olympiády. Ceny těchto zájezdů začínají již od 77.580 Kč a vedle ubytování a dopravy zahrnují i vstupenky na vybrané olympijské soutěže.
Přesně rok před zahájením Letních olympijských her v Rio de Janieru vyhlašuje cestovní kancelář SLAN tour speciální akci "RIO 365".   V rámci této časově omezené nabídky  máte možnost využít akčních slev leteckých zájezdů na vrcholnou sportovní událost příštího roku.
Cestovní kancelář SLAN tour nabízí speciální slevu ve výši 365 Kč na každý den pobytu v Brazílii.  V případě, že si objednáte i prodloužení zájezdu s návštěvou dalších míst v Brazílii, například vodopády Iguaců či povodí Amazonky, může celková výše slevy dosáhnout až 5.800 Kč. 
Akční sleva RIO 365 platí pro rezervace v době od 5. srpna do 21. srpna. Tedy v době, kdy se o rok později budou konat Letní olympijské hry v Rio de Janeiru.
Více informací o námi připravovaných zájezdech, programu her, dějišti jednotlivých soutěží atd. můžete nalézt na speciálním webu: www.rio-2016.net