SLÁNSKÉ NOVINY

Jak poznat Španělsko

2014-12-14 17:36:16, - redakce

V roce 2014 byl mezi leteckými poznávacími zájezdy  v nabídce CK SLAN tour největší zájem o zájezd do Madridu s návštěvou Toleda.

Pro ty, kteří chtějí poznat historické i přírodní krásy Španělska  podrobněji  připravila CK SLAN tour pro rok 2015 řadu dalších poznávacích zájezdů.
S ohledem na vzdálenost Španělska od České republiky již dnes nikoho nepřekvapí, že v nabídce těchto poznávacích zájezdů mírně převažují letecké zájezdy nad autokarovými. 
Do Španělska tak můžete zamířit v rámci prodlouženého víkendu nejen do již zmíněného Madridu s Toledem, ale také  například do Barcelony. V rámci tohoto zájezdu pak zavítáte i na oblíbené pobřeží Costa Dorada, do oblasti letoviska Salou a historické  Tarragony. Vybrat si tak můžete buď víkendové  koupání na krásných písečných plážích nebo návštěvu proslulého zábavního parku Port Aventura.
Pokud chcete spojit poznávaní této části Španělska s odpočinkem u moře, pak můžeme doporučit zářijový 10-denní autokarový zájezd Španělsko - sluneční pobřeží. Během týdenního pobytu v letovisku Salou budete ubytování v příjemné hotelu s polopenzí a takřka každý den budete mít na výběr  mezi výletem za zajímavými místy této části Španělska, nebo koupáním na krásných písčitých pláží Costa Dorada. Pro úplnost informace můžeme jen doplnit, že v roce 2014 byl tento zájezd dlouho před odjezdem zcela vyprodán.
Pokud vás láká jih Španělska, pak můžete zvolit letecký zájezd do Andalusie, v rámci nějž poznáte ty nejkrásnější místa této provincie, včetně proslulé Granady a Cordoby. Chybět nebude ani návštěva Gibraltaru. I zde můžete volné dny využít k odpočinku u moře na Costa del Sol.
Podobný program má i autokarový zájezd do této oblasti, který je však navíc doplněn o poznání dalších míst - např. Madridu s Toledem či Barcelonu.