SLÁNSKÉ NOVINY

MEZINÁRODNÍ ZÁVODY WORKING EQUITATION

2019-06-30 16:47:18, - redakce

První mezinárodní závody v disciplíně Working Equitation v České republice se uskuteční v jezdeckém areálu Královický Dvůr v termínu 05.- 07.07.2019.

Bude se jednat o první závody, kde budou moci čeští diváci vidět nejvyšší mistrovskou úroveň, která se v této disciplíně jezdí, tzv. "Masters", kde jezdec vede koně jen jednou rukou. Spolu s nejvyšší třídou se budou konat i národní soutěže od kategorie dětí s vodiči až po pokročilé, včetně otevřené soutěže pro všechny, kteří si chtějí tuto zajímavou disciplínu vyzkoušet. Všechny soutěže jsou otevřené pro zahraniční jezdce, bude možné vidět jezdce z Německa, Rakouska, Nizozemska a Polska včetně jednoho z nejlepších jezdců světa - skvělého Mihaie Maldey.
Závody budou rozhodovat zkušení mezinárodní rozhodčí Mario Pimentel (POR) a Sandra Migl (AUT) spolu s českými národními rozhodčími Barborou Svobodovou a Evou Žaludkovou. Závody jsou otevřené koním všech plemen, což bude jistě atraktivní podívanou pro diváky.
Během závodů bude probíhat i zajímavý doplňkový program - můžete se těšit např. na ukázku Dog dancingu, disciplíny "Králičí hop" a různé soutěže. Děti si jistě užijí malování na obličej a jízdu na ponících, pro dospělé dámy bude připraven tým profesionálních vizážistek, od kterých se můžete nechat nalíčit.
Další informace jsou postupně přidávány na stránkách závodů http://cso.wecr.cz/ a na facebookové stránce akce https://www.facebook.com/CzechSummerOpen/

PŘEDBĚŽNÝ SOUTĚŽNÍ PROGRAM:
Pátek:
Slavnostní představení rozhodčích a jezdeckých dvojic
Drezurní testy
Pauzy vyplní: Dogdancing, Týna Maternová a její maskot Colunguele, čtverylka organizátorů, jízdy pro děti v sulce tažené ponym Vall-E
Sobota:
Testy ovladatelnosti
Pauzy vyplní: ukázka Králičí Hop, soutěže pro děti a dospělé
Dekorování soutěží Z a L
Neděle:
Rychlostní testy soutěží S, P a M
Otevřená soutěž pro začínající jezdce
Soutěž pro děti s vodičem
Pauzy vyplní: soutěž pro dospělé a děti, stánek malování na obličej pro děti, stánek líčení od vizážistek zdarma, jízda pro děti v sulce tažené poníkem Piškotem.