SLÁNSKÉ NOVINY

Ohlasy na článek Kam směřuje slánský fotbal

2010-06-15 07:18:39, - redakce

Náš redakční článek "Kam směřuje slánský fotbal" vyvolal mezi fanoušky tohoto sportu poměrně živou diskusi. Některé z ohlasů, které jsme obdrželi, uveřejňujeme i na našem portálu a doufáme, že tato diskuse přispěje k úspěšnému rozvoji tohoto sportu ve Slaném.    

V slánském fotbale jsem dělal  v letech 1999 - 2005 ve funkci ekonoma, chcete-li pokladníka. V předcházejících příspěvcích bylo napsáno hodně pravdy a jsem rád, že tolik lidí je ochotno se zamyslet nad slánským fotbalem a veřejně projevit svůj názor na stránkách Slánských novin. Myslím si,že je opomenuta dosti zásadní věc a to je spolupráce, nebo "triangl": VÝBOR - REALIZAČNÍ TEAM - HRÁČI . V období naší činnosti výboru,jsme měli osvědčenou zkušenost, že jeden až dva členové výboru,měli pod patronací mužstvo mužů a dorostu a ti zodpovídali výboru za naplňování vytýčených cílů před soutěží. Pravidelně na pondělních výborech, jsme analyzovali dosažených výsledku v mistrovských utkání,za účasti vedoucích mužstev a trenérů přijímali se konkrétní opatření. Pochopitelně, že se to ne vždy dařilo dle naších představ.

V dalším období by jsem si přál,aby součastný výbor vytrval ve své obětavé činnosti a přeji slánskému fotbalu hodně sportovních úspěchů,pokud možno vždy s postupem.

Daniel Plevák, člen výboru SK Slaný v letech 1999 - 2005

 

Omlouvám se, že jsem za svou osobu nenapsal příspěvek pro Slánské noviny. Tak dlouho se zase v SK nepohybuji, abych byl tím nejpovolanějším. Domluvili jsme se s kolegy, kteří Vám odpověděli a výsledkem je, dle mého názoru, velmi dobrý článek. Kolegové vyjádřili své názory velmi otevřeně a já s nimi naprosto souhlasím. Ano, současné problémy SK není možné držet pod pokličkou a tvářit se, že vše je v naprostém pořádku.

Martin Jelínek, člen výboru SK Slaný