SLÁNSKÉ NOVINY

Se SLAN tourem za sportem do celého světa

2010-09-05 09:49:19, - redakce

Cestovní kancelář SLAN tour zahajuje prodej zájezdů z nového katalogu  Za sportem 2010/2011. V katalogu naleznete nabídky zájezdů na nejzajímavější sportovní akce u nás i ve světě.

Fotbalové nabídce dominují zájezdy na anglickou Premier League. Dále pak zájezdy  na zápasy předních týmů italské ligy (AC Milán, Inter Milán, ... ), španělské ligy (Real Madrid, FC Barcelona, ...) a Bundesligy (Bayern Mnichov, 1.FC Kaiserslautern, ... ).  

Nechybí ani nabídka leteckých a autokarových zájezdů na kvalifikační zápasy české fotbalové reprezentace, kterou SLAN tour připravuje společně  s Fanklubem české fotbalové reprezentace. Aktuálně jsou v  nabídce i zájezdy na podzimní zápasy Ligy mistrů a Evropské ligy.

Výrazně se rozšířila  nabídka zájezdů na NHL. Především letecké prodloužené víkendy do New Yorku na zápasy New York Rangers či New York Islanders se těší značnému zájmu hokejových fanoušků. V příštích týdnech bude také zahájen prodej vstupenek a zájezdů na MS 2011 v hokeji, které se koná na Slovensku.

Tenisové nabídce dominuje listopadové finále ATP Masters v Londýně, kde SLAN tour nabízí všechny hrací dny, včetně finále. Nechybí ani tradiční turnaje French Open, Wimbledon či US Open.

Na podzim vrcholí seriál závodů Formule 1 i Moto GP. Vypravit se tak můžete například na Velkou cenu F1 Brazílie či na závěrečný podnik do Abu Dhabi. 

Novinkou v nabídce jsou zájezdy na nejvýznamější dostihové závody ve světě. Vrcholem je samozřejmě dubnová Velká liverpoolská steeplechase.  

Vůbec poprvé je v nabídce SLAN touru i rychlobruslení. Sportovní fanoušci tak mohou podpořit Martinu Sáblíkovou i další české rychlobruslaře na Mistrovství Evropy v italském Collabu či na Mistrovství světa v německém Inzellu. 

Připravují se rovněž nabídky zájezdů na basketbal. Ať již nejlepší týmy evropských soutěží, nebo zámořské NBA.

Sportovní fanoušci se mohou také již dnes těšit na vrcholnou sportovní událost rok 2012 - Letní olympijské hry v Londýně.

 

Aktuální informace a nabídky naleznete na webových stránkách: http://www.slantour.cz/zajezdy/katalog/za-sportem