SLÁNSKÉ NOVINY

SLAN tour oficiální travel agent Viktorie Plzeň

2013-07-04 20:04:00, - redakce

V sarajevském hotelu Bristol, který se za několik  dní stane přechodným domovem hráčů Viktorie Plzeň při jejich utkání s domácím Železničarem Sarajevo, byla 1. července podepsána smlouva o spolupráci mezi fotbalovým klubem Viktorie Plzeň a cestovní kanceláří SLAN tour.

CK SLAN tour tak bude v nadcházejícím ročníku evropských pohárů opět zajišťovat všechny potřebné služby k výjezdům týmu, jeho sponzorů a hostů na zahraniční zápasy  v Lize mistrů případně v Evropské lize.

Smlouvu podepsali zástupci klubu Viktoria Plzeň, pan Adolf Šádek, generální manažer  a pan Pavel Kuka, sportovní ředitel. Za CK SLAN tour pak RNDr. Ladislav Peška, jednatel a majitel firmy.

 

Adolf Šádek: "Působení Viktorie Plzeň v uplynulém ročníku jsme vyhodnotili jako úspěšné. A to jak po stránce sportovní, tak i z pohledu organizačního a společenského. I v novém soutěžním ročníku chceme na tyto úspěchy navázat a tak je podpis spolupráce mezi fotbalovým klubem Viktoria Plzeň a cestovní kanceláří SLAN tour jedním z přirozených kroků pro zabezpečení našich zápasů v pohárové Evropě."

 

Ladislav Peška: "Nejlepší tým české ligy si zaslouží nejlepší služby. Proto jsme opět zde."