SLÁNSKÉ NOVINY

Svět na dosah

2011-11-06 09:27:46, - redakce

Cestovní kancelář SLAN tour zahajuje prodej poznávacích zájezdů na rok 2012.

Celkem 113 různých programů autokarových i leteckých zájezdů vám nabízí nový katalog poznávacích zájezdů  Svět na dosah 2012.

Z novinek připravených pro rok 2012 nejvíce zaujaly:

 

Indie
Poprvé se v nabídce zájezdů CK SLAN tour objevuje jedna z největších zemí světa - Indie. Indie je zemí kontrastů, najdete zde nádherné paláce i chatrče uplácané z hlíny. Pro naše klienty jsem připravili několik variant zájezdů, od klasického týdenního tzv. Zlatého trojúhelníku, kterému vévodí jeden z "divů  světa" skvostný Taj Mahal, až po velmi podrobný 17 denní zájezd, který vás mimo jiné zavede až na břehy posvátné řeky Gangy.

 

Floriade a zámky na Rýně
Jednou za 10 let se koná v Holandsku velkolepá  výstava květin. Proto návštěva Floriade nemůže chybět v naší nabídce poznávacích zájezdů.

 

Hledání Einsteina
Kde jsou hranice našeho poznání? Jen málo komu se podaří nahlédnout do prestižního výzkumného ústavu jaderné fyziky v Cernu. Náš zájezd vám umožní setkat se  s největšími světovými kapacitami v oblasti fyziky.
   
Krásy jižní Anglie a olympijský Londýn
Pokud jste sportovní fanoušci, pak si zřejmě z široké nabídky CK SLAN tour vyberete speciální zájezd na olympijské hry. Ale pokud chcete jen zažít atmosféru zahájení Letních olympjjských her v Londýně, pak tento zájezd je ten pravý pro vás.
 
Skotskou vysočinou
Tento letecký zájezd vám představí ty největší a nejnavštěvovanější skotské památky a další zajímavá místa. Nechybí  jezero Loch Ness, Edinburgh či údolí Glencoe, které proslavil scény z filmů o Harry Potterovi.

 

Ledový muž a tajemné údolí
Tento zájezd vás zavede do italských dolomit a švýcarských Alp. Budete mít možnost poznat tréninkové centrum Martiny Sáblíkové, unikátní skalní útvary Pyramidi di Terra, ledového  muže Otziho i tajemné  a nepřístupné údolí na hranicích Itálie a Švýcarska.   

 

Při včasné rezervaci do 23. prosince  můžete u většiny zájezdů získat až 11% slevu z katalogové ceny zájezdu!

 

Výhodou je i to, že většina autokarových zájezdů má odjezd ze Slaného, případně též i z Kladna či Kralup nad Vltavou,  všechny pak také z Prahy. Stejně tak i letecké zájezdy jsou s odletem z blízkého ruzyňského letiště.


Prodejnu CK SLAN tour naleznete ve Wilsonově ulici, vedle slánského divadla.