SLÁNSKÉ NOVINY

Volejbalový závěr sezóny

2011-06-15 19:49:37, - redakce

Na závěr letošní volejbalové sezóny připravují slánští volejbalisté již tradiční turnaj příchozích. Ten letošní se uskuteční v sobotu 25. června na volejbalových hřištích u sokolovny.

Do turnaje příchozích se mohou přihlásit jak kompletní družstva, tak i jednotlivci - muži i ženy. Losování a rozdělení hráčů do jednotlivých týmů určuje pořadatel. I když jsou očekávány opravdu urputné boje, řekněme si po pravdě, že o sportovní výsledek zase až tak moc v tomto turnaji nejde. Je to spíše možnost si po náročné sezóně zahrát jen tak pro radost.

Registrace hráčů je plánováná na 09:00 - 09:30. Hrát se bude na dvou kurtech a očekává se účast cca 5-6 mužstev.  Registrační poplatek činí 100 Kč a zahrnuje rovněž občerstvení po dobu turnaje.

Výsledky slánských volejbalistů letos nejsou špatné.

Družstvo Sokola Slaný mužů  se v krajském přeboru II. třídy umístilo na 5. místě, což je jen o příčku níže, než v předchozím roce. Až do posledního utkání však bojovali o 3. příčku s SVC Rakovník a VK Kladno, ale prohry v dvou posledních zápasech s VK Kladno je nakonec poslaly až na 5. místo.

Druhý slánský volejbalový oddíl, hrající pod historickým názvem TJ Studeněves, obsadil v okresním přeboru poslední 5. místo.

Slánské ženy si naopak v krajském přeboru vedly velmi dobře a vybojovaly krásné 3. místo. O proti loňské 7. příčce si tak výrazně polepšily.