SLÁNSKÉ NOVINY

Zájezdy Fly and Drive v nabídce CK SLAN tour

2019-02-17 14:55:07, - redakce

Zájezdy typu Fly and Drive jsou novinkou v nabídce cestovní kanceláře SLAN tour.

Co je Fly and Drive zájezd? Je to poznávací zájezd pro individuální cestovatele se zajištěnými službami - letenkou, hotely a zapůjčením automobilu. Cestovní kancelář vám zároveň připraví  itinerář cesty  tak, aby vám nabídl možnost poznat nejzajímavější místa v dané destinaci, ale zároveň vám ponechal i dostatek volnosti na vlastní přání a nápady, kam se zde ještě vydat. Při individuálním cestování jste pány svého času a sami si zvolíte, co  navštívíte, případně kolik času dané památce či zajímavému místu věnujete.

Proč se CK SLAN tour rozhodla zařadit do své nabídky tento typ zájezdů? Majitel Ck, dr. Ladislav Peška vysvětluje:  "Již několik let úspěšně nabízíme jednoduchý typ leteckých zájezdů do evropských i světových velkoměst. Nazýváme jej "Easy Fly", širší veřejnosti může být znám též pod označením Eurovíkendy. Ale jsou destinace, kde poznání jen jednoho města by bylo trochu málo. Řada turistů, když už se někam vypraví přes půl Evropy či nebo dokonce světa, tohoto chce poznat o něco více.. A právě pro ně je určen tento typ zájezdy, tedy Fly and Drive." 

CK SLAN tour aktuálně nabízí zájezdy s programem Fly and Drive  do těchto zemí a destinací : Irsko, Florida, Sicílie, Andalusie a Maroko. Některé další programy jsou v současné době připravovány.
http://www.slantour.cz/zajezdy/katalog/fly-and-drive