SLÁNSKÉ NOVINY

Do 38 zemí světa

2013-11-05 14:35:06, - redakce

V těchto dnech vychází nový  katalog  poznávacích zájezdů SVĚT NA DOSAH 2014 cestovní kanceláře SLAN tour. CK SLAN tour vstupuje v roce 2014 do 25. roku své existence a patří tak k nejstarším českým soukromým cestovním kancelářím.

Nový katalog nabízí zájezdy do 38 zemí světa na 4 kontinentech. Opravdu široká je nabídka zájezdů především do evropských destinací - Itálie, Francie, Německa či Rakouska. nechybí ani stále oblíbenější Eurovíkendy. S CK SLAN tour můžete v rámci těchto leteckých zájezdů navštívit např.  Paříž, Barcelonu, Řím, Benátky, Londýn, Nice, Neapol, Edinburgh či New York. Ale také i kombinace více míst v rámci prodlouženého víkendu: např. Madrid - Toledo, Benátky - Verona či Island
Zážitek na celý život vám může nabídnout cesta za polární září na zimní Island.
Ze vzdálenějších zemí vás může zaujmout zájezd do Brazílie či Indie, nebo himalájská kombinace Indie a Nepál.
Opravdovou lahůdkou pro zkušené cestovatele pak je zájezd Skotsko - Grand Tour. Naleznete v něm vše, co je ve Skotsku unikátní či mimořádné. Dokonce i ta místa či události, které ve většině nabídek jiných cestovních kanceláří chybí pro náročnost jejich zajištění. Klienti tak mohou vyzkoušet cestování vlakem Harryho Pottera, shlédnout úchvatný dudácký festival Military Tattoo, projít se nádherným údolím Glencoe či se vydat na vzdálené sousostroví Orkneye s řadou tajemných megalitických staveb.
 
Zajímavá je i nabídka  časových slev (až 11% do konce listopadu 2013), které vám mohou pomoci cestovat do vámi oblíbených či vytoužených destinací výrazně levněji.

Podrobněji najdete jednotlivé zájezdy na webu CK SLAN tour:
http://www.slantour.cz/zajezdy/katalog/poznavaci-zajezdy