SLÁNSKÉ NOVINY

Ohlasy na článek Parkovací katastrofa

2013-05-12 11:16:01, - redakce

Do redakce Slánských novin jsme obdrželi řadu názorů našich čtenářů na článek "Parkovací katastrofa", i obecně na situaci s parkováním ve Slaném. Rádi uveřejníme i váš názor, pokud chcete k této debatě nějak přispět. 

Dobrý den do redakce.
Ve vašem článku "Parkovací katastrofa" vyzýváte k podělení se o zkušenosti s parkovacím domem ve Slaném: Má první a zároveň i poslední zkušenost byla  taková, že se auto zaseklo a museli jsme zavolat technika.
Tomáš.D, 21 let, Slaný

Dobrý den,
chci se vyjádřit k parkovacímu domu. Vzhledem k tomu že do Slaného dojíždím do práce tedy alespoň dva a půl tisíce projedu, a dát v parkovacím domě 180 Kč denně, kdy za 20 pracovních dnů to dělá 3600 to už jsem na cca 6.000 Kč. Nezlobte se na mě, ale při dnešních platech, aby jsem nechala půlku výplaty jen za dojíždění a parkování, to teda určitě ne! Když bylo normální parkoviště byl svatý klid.
Brůžová

Dobrý den,
Přečetl jsem si váš článek o parkovacím domě a napadá mě jeden fakt a to že od doby kdy máme Rubikovu kostku tak všechny ulice v blízkosti centra jsou přeplněné automobily.
Já osobně bydlím v ulici Balasova a musím konstatovat že v současnosti je úplně běžné že auta parkují přímo v křižovatce a tudíž blokují výhled při vjezdu do křižovatky. Přijde mi to nebezpečné a nelíbí se mi to. Městská policie to zjevně ignoruje a vozidla takto zaparkovaná nepokutuje i když by klidně mohla. Možná nějaké nařízení shora aby se občané moc nebouřili a starosta neměl na stole moc stížností.
S pozdravem
Ivo Trsek

 

Související články:

Článek Parkovací katastrofa naleznete zde .