SLÁNSKÉ NOVINY

Pokrytectví starosty Hrabánka

2016-09-11 10:57:13, - redakce

Ve stejný den, kdy nechal starosta Hrabánek rozmístit ve Slaném i v okolních obcích  jeho předvolební bilboardy s heslem "Podporuji sport",  zároveň  zastavuje přípravu  výstavby nové sportovní haly ve Slaném.

Projekt sportovní haly, po které již několik let  volají stovky slánských sportovců z více než 15 sportovních oddílů, připravila předchozí rada města. Pracovali na něm především ing. Grohmann a dr. Peška, kteří ve spolupráci se sportovní komisí města připravili projekt nové moderní sportovní haly. Výstavba byla schválena zastupitelstvem města na podzim 2015, zajištěno bylo  i financování  celé této investiční akce. Hala se měla začít stavět v lokalitě Za nádražím na podzim 2016 a její otevření se plánovalo na jaro 2017.
Starosta Hrabánek a nová rada města (mj. Matoušek, Zíma, Berkovec, Bartoníček, Zálom, ...) však rozhodli o tom, že příprava této investiční akce bude zastavena a vyčleněné finance budou použity  jiným způsobem.  
I přesto, že po celou dobu přípravy výstavby sportovní haly dělal Mgr. Hrabánek vše proto, aby její přípravu zkomplikoval, tak dnes nechá po městě rozmístit bilboardy s heslem, jak podporuje sport.  Lež a pokrytectví se v jeho osobě spojuje v jednu nerozlišitelnou charakterovou vlastnost.