SLÁNSKÉ NOVINY

Večerníčkovský pohádkový les

2014-04-14 17:29:40, - redakce

Máte rádi večerníčkovské pohádky? Chcete si hrát a dobře se pobavit? Vstupte alespoň na jeden den do pohádky za televizní obrazovku. 

Společnost Velká dobrodružství a kreativní ateliér Čtyřlístek pro vás připravili v sobotu 24.5. od  od 13-18 hodin speciální večerníčkovský pohádkový les. V lesoparku za nemocnicí na vás i vaše děti budou čekat pohádkové postavy z Krkonoš, panenka v sukýnce z máků, známí bratři nešikové v roláku, skřítkové z pařezové chaloupky, spolužáci z 3.B. a další známé postavičky. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly.  Dokáží vylovit larvy z mraveniště a donést zrnka máku ke staré makovici? Pomůžou zatlouct popletům hřebík a najdou uplakané  zlatovlasé víle penízky, které ztratila na louce? 

Po splnění všech úkolů dostanou  všichni malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná nad letním kinem, povedou vás fáborky.  Vstupné je 50 Kč.

Více informací a možnost registrace (pokud nechcete stát frontu) najdete na stránkách pořádající společnosti Velká dobrodružství - www.veldo.cz.