SLÁNSKÉ NOVINY

Zahájení prodeje zájezdů na Letní olympijské hry 2012 v Londýně

2011-03-15 07:09:22, - redakce

Tisková zpráva CK SLAN tour

Cestovní kancelář SLAN tour je jedním z autorizovaných prodejců vstupenek na Letní olympijské hry 2012 v Londýně. Současně s oficiálním zahájením prodeje vstupenek zahajujeme i prodej zájezdů na tuto sportovní akci.

 

Proč organizujeme zájezdy na LOH 2012?

 

SLAN tour je největším středoevropským specialistou na zájezdy "za sportem". V naší nabídce jsou prakticky všechny velké sportovní akce již od roku 1995.  V portfoliu naší nabídky naleznete především tyto soutěže a sporty: fotbal, hokej, tenis, formule 1, basketbal, lyžování, Moto GP, rychlobruslení, atletiku apod. 

 

 SLAN tour byl oficiálním prodejcem vstupenek a organizátorem zájezdů na většinu olympiád posledního desetiletí - Vancouver 2010, Peking 2008, Torino 2006 a Salt Lake City 2002.

 

SLAN tour je oficiálním prodejcem vstupenek nebo VIP balíčků na řadu dalších sportovních akcí - např. Velkou cenu Brna Moto GP, závod formule 1 v Barceloně, finálový turnaj ATP Masters v Londýně či tenisový turnaj  French Open v Paříži.

 

Z pohledu počtu klientů cestovních kanceláří je SLAN tour největším touroprátorem zájezdů do Velké Británie. Jedná se především o klienty, kteří cestují do Londýna, Manchesteru či  dalších měst za sportem (fotbal, tenis, basketbal), ale také o tradiční klienty na poznávacích zájezdech.   S určitou malou nadsázkou se dá říci, že  téměř nenaleznete víkend v roce, kdy by CK SLAN tour neměla nějaké klienty v Anglii.

 

Dle statistik letecké společnosti British Airways je SLAN tour největším českým touroperátorem na lince Praha - Londýn.

 

Velmi detailně známe většinu současných sportovišť v Londýně  (Wembley, Wimbledon, O2 arénu, ExCel aj.)  i další dopravní či jiné logistické možnosti této oblasti.

 

Jaké zájezdy budeme nabízet?

 

Vycházíme z myšlenky, že každý český sportovní fanoušek by měl mít alespoň jednou za život možnost užít si fantastickou atmosféru této vrcholné sportovní události. Proto připravujeme několik variant zájezdů, leteckých  i autokarových, které se liší délkou pobytu v Londýně, zaměřením  a samozřejmě i cenou.

 

Základní nabídka našich leteckých i autokarových zájezdů bude vycházet ze 4 druhů programů:

 

Olympic Dream: Do programu těchto zájezdů vybíráme různé olympijské soutěže tak, aby si sportovní fanoušek mohl vychutnat a užít různé sportovní disciplíny a soutěže na Letních  olympijských hrách 2012.

Olympijské hity: Program těchto zájezdů nabídne sportovním fanouškům největší sportovní hity LOH 2012.

České hvězdy: V tomto programu jsou zařazeny ty sportovní disciplíny, kde předpokládáme úspěchy či medailové boje českých sportovců.

Olympijské sporty: Samozřejmě,  počítáme i s programy, které budou tematicky zaměřené na konkrétní sporty. V připravované nabídce jsou např.: atletika, basketball, beachvolejbal a volejbal, házená, tenis, stolní tenis, box, judo, vodní slalom aj.

 

Podrobné informace o nabídce našich zájezdů naleznete na naší specializované webové stránce:

 

www.londyn-2012.info