SLÁNSKÉ NOVINY

Ze Slaného na Premier League

2010-06-23 07:04:05, - redakce

Cestovní kancelář SLAN tour zahajuje prodej zájezdů na zápasy nového ročníku anglické fotbalové ligy.  Premier League začíná  14.srpna 2010  a končí  22. května 2011. Již v úvodním kole 14. srpna se střetne na domácím hřišti FC Liverpool s londýnským Arsenalem. 

Další zajímavé derby se odehraje 18. září na stadionu Manchesteru United kam  přijede odvěký rival z nedalekého Liverpoolu. První říjnovou neděli pak hostí aktuální vítěz anglické ligy - tým Chelsea na stadionu Stamford Bridge opět FC Liverpool.

CK SLAN tour  nabízí jak kompletní letecké zájezdy, tak i balíčky zahrnující vstupenku a ubytování. Nejnižší ceny těchto balíčků začínají  na 3.490 Kč. V nabídce jsou zápasy všech předních týmů Premier League - Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester United, FC Liverpool, ale i řady dalších.

 

Slečny Lucie Mathajslové, která má v CK SLAN tour na starosti právě prodej zájezdů na Premier League, jsme se zeptali o jaké týmy je mezi fotbalovými fanoušky největší zájem:

Jednoznačně vedou londýnské  týmy Arsenal a Chelsea, možná i proto, že v jejich sestavách nastupují čeští fotbalisté Tomáš Rosický či Petr Čech. Velký zájem by byl i o domácí zápasy FC Liverpool či Manchesteru United, ale vzhledem k menší frekvenci letecké dopravy z Prahy do těchto měst, volí někdy fanoušci těchto mužstev návštěvu zápasů těchto týmů na soupeřově hřišti. Například londýnské kluby Fulham či West Ham United jsou k tomu naprosto ideální.